Skip to main content

Klinikinventar POP NYHED!

Frihed og kreativitet i din praksis

Lad det unikke, unge og muntre udseende af vores nye POP! line skål din over.

POP! er en eksplosion af energi , lykke og lethjertethed. Simpelthen mindeværdig. Hygiejne, modstand og funktionalitet er der altid. Hvorfor skulle du gå på kompromis med præcision og pålidelighed i din daglige praksis? Dental Art-stil bliver til POP!

Vær ikke bange for at stå i centrum

Du er hovedpersonen på din tandlægescene. Nyd det store bifald for den passion og den ekspertise, du viser frem dagligt.

POP! betyder præcis og behagelig gestus og resulterer i skuffer med fuld åbning og soft close som standard, afrundet interiør til nem rengøring og formstøbte sider for at beskytte dias mod støv.
Og en meget POP! design, selvfølgelig.

Det er rart sådan

Vores nye POP! line er et perfekt match til professionelle, der frit ønsker at udtrykke deres originalitet.

Håndtagenes design markerer den ikke-konforme ånd i vores nye POP! linje. Er du endnu ikke forelsket i deres solide, men bløde look?
At gå imod strømmen har aldrig været så POP!

Som du virkelig ønsker det

Lad ikke dets unge og muntre udseende vildlede dig: vores nye POP! linje er helt i overensstemmelse med Dental Art metalmøbeltradition.

At forkæle dine ønsker vil altid være vores topprioritet. Det er derfor vores nye POP! line konsoliderer vores skræddersyede tilgang . Som om det ikke var nok, står vores team af designere til din rådighed for ethvert specifikt planlægningsbehov. Dit nye arbejdsområde har aldrig været så POP!