Skip to main content

Hatmed B Class Autoklave Vandkølet 23L

Vandkølingsserie — Sikker og pålidelig

Q72B(23L)
Udstyret med tysk vandkølet vakuumpumpe (vakuumniveau -0,96 bar) sikrer en vellykket sterilisering og en optimal tørhed af instrumenter i kontinuerlig drift.

Kontinuerlig i drift

Den er især perfekt til praksis med større sæt af instrumenter og velegnet til praksis, der ønsker at udføre flere steriliseringsprocesser efter hinanden.

Perfekt sterilisering

Drevet af tysk vandkølet O-ring vakuumpumpe, der er i stand til at nå vakuumniveau så lavt som -0,96bar for at sikre perfekt sterilisering.

Fremragende tørreevne

Vakuumtørrefunktionen undgår skader forårsaget af varmluftstørring i det aerobe højtemperaturmiljø og opnår fremragende tørring af indpakkede instrumenter.

Mild mod sarte instrumenter

Præcis temperatur- og trykkontrol i hele kammeret sikrer, at instrumenter opvarmes jævnt inde og ude for at reducere skader på instrumenter.

Fuldt udstyret

Der er hurtige procedurer for at imødekomme behovene for hurtig omsætning; Congure sikkerhedsdørlås, automatisk vandkvalitetsovervågning, automatisk fejlovervågning osv. for at sikre sikker brug; Udstyret med nødstop, nøddøråbning og andre funktioner til at imødekomme daglige behov.

Nem vedligeholdelse

Ekstern vandtilslutning, destilleret vand tilføres automatisk fra eksterne vandbeholdere. Efter en cyklus er der ikke behov for at rense vandtanken og tømme spildevandet regelmæssigt.

Specifikationer

Model: Q72B
Volumen 23L
Skærm: Multi-farve LCD 4,3" berøringsskærm
Enhedens dimensioner: 460mm(B)*450mm(H)*680mm(D)
Kammerets dimensioner: ∮253mm*460mm
Vægt: 57 kg
Strøm: 2500W/ 220V/50Hz eller 110V/60Hz
Printer: Ekstern printer (valgfrit)
Bakke: 3-lags bakke (5-lags bakke er også tilgængelig)
Vakuum niveau: -0,96 bar

 

Mulighed for direkte vandtilslutning

Slip for at skulle tænke på om der nu mangler vand før, under og efter en cyklus ved at få monteret en RO Vandanlæg med direkte tilslutning til autoklaverne. 

Til top