Bien Air Dental - Top kvalitet fra Schweiz

Hvis man leder efter stalbile dental instrumenter af meget høj kvalitet, er dette stedet. Bien Air er produceret i Schweiz som er kendt for den høje kvalitet af finmekanik. 

Bien Air Dental-instrumenter

Det hele begyndte i Moutier (Schweiz), i en traditionel landsbycafé i hjertet af den berømte "Watch Valley". David Mosimann, en forretningsmindet finmekaniker, brugte en af ​​sine kaffepauser på at chatte med en tandlæge, som beklagede den begrænsede ydeevne af hans roterende instrumenter. David Mosimann var ivrig efter at finde måder at forbedre udøverens daglige arbejde på, og gik i gang med at producere sine første håndstykker. Langsomt voksede projektet, og i 1959 blev virksomheden Bien-Air grundlagt i en garage i byen Bienne.

Lige fra starten satte Bien-Air barren højt og bekræftede sin ekspertise inden for mikromekanik. Virksomhedens første møller blev betragtet som de mest pålidelige og holdbare på markedet. I endeløs jagt på innovationer tog virksomheden et afgørende skridt i 1970'erne, da det lancerede sin allerførste elektriske motor. Bien-Air-instrumenter, der er kendt for deres enestående præcision og ydeevne, blev hurtigt populære blandt tandlæger.

Den ekspertise og de avancerede teknologier udviklet af virksomheden viste sig også at være uvurderlige i fremstillingen af ​​andre medicinske instrumenter, hvilket åbnede nye horisonter. Bien-Air tog beslutningen om at diversificere og fokuserede sin ekspertise på området ØNH-kirurgi, plastikkirurgi og neurokirurgi. I 2001 besluttede virksomheden at skelne mellem dets tandlæge- og mikrokirurgiske aktiviteter og oprettede divisionerne Bien-Air Dental og Bien-Air Surgery. Virksomhedens værdier udviklede sig i takt med, at produktsortimentet blev udvidet. År efter år fortsatte Bien-Air med at revolutionere den medicinske verden ved at producere roterende instrumenter og systemer, som er innovative, pålidelige og nemme at bruge.

I 1994 overtog David Mosimanns søn, Vincent, driften af ​​Bien-Air. Vincents mål var at fastholde virksomhedens familieånd og samtidig forblive tro mod sin fars filosofi om at forenkle praktikeres arbejde.

Med hovedkvarter i Bienne, to produktions-/monteringssteder i Noirmont (Schweiz) og otte datterselskaber, beskæftiger Bien-Air nu mere end 400 medarbejdere verden over. Innovative og pålidelige produkter, et distributionsnetværk af høj kvalitet og førende kundeservice gør Bien-Air til den førende specialist i roterende instrumenter og medicinske systemer.

Bien Air turbiner - De mest stabile dental-turbiner på markedet.

BIEN-AIRS MØLLER har en tradition for innovation og ekspertise.

Den mest avancerede teknologi, den mest raffinerede ergonomi: Bien-Air-turbiner har altid været kendetegnet ved den perfekte balance. Ved at skabe Tornado-serien viderefører Bien-Air en tradition for innovation og højteknologi. Faktisk opfandt vores virksomhed den første pålidelige turbine nogensinde helt tilbage i 1959. En række revolutionerende innovationer fulgte: den første trykknapborskiftemekanisme, luftlejeteknologi, den første hurtigkoblingsforbindelse og mange andre er blandt vores omfattende liste over præstationer. Disse teknologiske fremskridt har altid været med til at gøre vores møller unikke.

Bien-Air-møller er foran feltet. På lang sigt.

 
Image

Bien Air kontravinkler og lige håndstykker.

BIEN-AIRS KONTRAVINKLER & LIGE HÅNDSTYKKER.
Usvigelig præcision.

På lang sigt. Selv den bedste tandlæge er intet uden et godt instrument. Bien-Air vinkelstykker og håndstykker tilbyder dig det bedste fra schweizisk mikroteknologi. Designet og fremstillet i hjertet af Watch Valley, er hvert instrument et mesterværk inden for metalbearbejdning, hvor færdigheder kombineres for at skabe en robust, ultra-præcis og støjsvag enhed.

Fra endodonti og kirurgi til implantologi og restaurering, Bien-Air har det instrument, du har brug for.

 
Image

Bien Air Mikromotore samt motorkontrolpaneler.

BIEN-AIRS MIKROMOTORER. Elektrificerende kraft.

Med tæt på en million styk afsendt over hele verden er Bien-Airs prisvindende elmotorer ubestridt de mest populære på markedet i dag. De omdefinerer moderne tandstandarder med højpræcisionsydelse og høj pålidelighed.

Bien-Airs sidste generation af mikromotorer har børsteløs teknologi for enestående ydeevne, hvilket resulterer i både høj- og lavhastighedsprocedurer.

 
Image

Bien Air oral kirurgi og Implantologi.

IMPLANTOLOGI. For at opfylde de mest krævende krav.

Implantologi er en krævende disciplin. For at tilbyde dig maksimal komfort og for at garantere det for dine patienter, har Bien-Air skabt højtydende systemer, der ikke overlader noget til tilfældighederne. Bien-Air iChiropro og Chiropro fysiodispensere tilbyder komfort, ydeevne og alsidighed. Kombineret med fremragende instrumenter og mikromotorer kan de betragtes som et benchmark.

Prøv dem. Du vil aldrig se tilbage.

Bien Air Chiropro Plus 1700709-001

Bien Air laboratorieudstyr

PRÆCISION, ALSIDIGHED OG ROBUSTHED.

Særligt enkle og robuste, Bien-Air laboratoriesystemer eller instrumenter nyder godt af et ry for ydeevne og pålidelighed, der allerede er solidt etableret. Bakket op af mere end 50 års erfaring inden for roterende instrumenter, først med luftmikromotorer og derefter elektriske mikromotorer, har Bien-Air været i stand til at imødekomme de stigende krav, der er involveret i retouchering af proteser og keramik i laboratoriet. Du finder en uundværlig assistent i rækken af ​​laboratoriesystemer eller instrumenter fra Bien-

Image

Bien Air Vedligeholdelse

FORENKLET VEDLIGEHOLDELSE. Enkelhed og effektivitet.

Disse to ord beskriver perfekt Bien-Airs sortiment af vedligeholdelsesprodukter. De giver dig perfekt hjælp til den daglige brug af dine yndlingsinstrumenter. Bien-Airs sortiment af vedligeholdelsesprodukter omfatter fire linjer: Aquacare, Spraynet, Lubrifluid og Lubrimed. Hvert produkt er lavet til et specifikt rengørings- og/eller smøretrin, og de arbejder sammen for at give dine instrumenter upåklagelig hygiejne og uovertruffen levetid.

Image