små autoklaver på 5 l

De nye hurtige autoklaver - den nye generation B autoklave

Den nye generation af hurtig B-klasse autoklaver A10B / A50B

Atom-seriens autoklaver, er en ny generation af hurtige B-klasse autoklaver, der kommer med for-vakuum luftfjernelse" og "Vakuum tørring". Den opfylder EU klasse B standard og er det rigtige valg til hule instrumenter, og andre høj-infektions-risikobetegnede-instrumenter. Deisse revolutionerende B-klasse autoklaver udvider de anvendte områder med hurtig autoklavering til mere instrumenttype og mere kliniske anvendelser. Det har tages Hatmed Teamet 3 år at udvikle og designe disse nye hurtige autoklaver. 

Hurtige autoklaver

Som forventet er Atom-seriens autoklaver hurtigt ud over al fantasi. Alle steriliseringsprogrammer er inden for 12-15 minutter og inkluderer "Vacuum Air Removal" og "Vacuum Drying", der muliggør hurtig omsætning af instrumenter, især til håndstykker, scaler håndtag, implantat håndstykker og implantat værktøjer.

små autoklaver kun 10 l

Ikke kun hurtig men også med før-vakuum

Disse autoklaver med tre gange før-vakuum fjerner hurtigt den kolde luft inde i de hule instrumenter så håndstykker og scaler sikres jævn nedkøling. Dette sikrer ikke kun steriliserings kvaliteten gennem instrumenterne men forhindrer instrumentet tager skade ved ujævn varme.

Ikke kun "før-vakuum" men også effektiv tørring.

Ved vakuumtørring undgår man høj temperatur og oxisk miljø, der beskadiger instrumenter som ved konventionel varmluft tørring, og sikrer perfekt tørring for indpakket instrumenter.

Kvalitet.

Atom-seriens autoklaver opfylder EU B-klassestandarden, egnet til indpakket eller uindpakkede instrumenter, hul A og hule B typer instrumenter, implantatinstrumenter. Det er designet til medicinske institutioner som tandklinik, oftalmologi klinik og operationsrum, hvor autoklaver forventes at opfylde høje steriliseringsstandarder og hurtig cykeltid.

10 l autoklaver med åben dør

Innovativt rektangelformet kammer, lille størrelse stor kapacitet i disse autoklaver.

Autoklaver med lille størrelse og med stor kapacitet, det rektangelformede kammer giver ekstra plads til bakker i en brøkdel af størrelsen af ​​et rundt kammer. Det er især egnet til implantatinstrumenter og værktøjs-kasser, der kræver hurtig omsætning.

57% ekstra kapacitet i autoklaver med rektangel cylinder

Det nyskabende rektangelformede kammer udnytter sin plads fuldt ud, mens den konventionelle rundeformede modpart spilder 30% af kammerrummet. Autokaven 10L Atom-serien har næsten samme effektive steriliseringskapacitet som konventionel 18L rundkammerautoklav. Kapaciteten af ​​rektangelformet kammer svarer til 1,57 gange konventionelt rundt kammer med samme tværsnit.

autoklaver front med åben dør

Obligatorisk opstilling for steriliserings-rum: "Atom-serie + konventionel autoklave"

stor og lille autoklaver

Hurtig og stor kapacitet
Moderne steriliseringsrum kræver både hurtig cykeltid og stor kapacitet. Atom-serien tillader en høj hastighed, og den konventionelle autoklave har en større kapacitet. Kombinationen af ​​"Atom-serien + konventionel autoklave" kan ideelt set opfylde efterspørgslen hos moderne klinikker til sterilisering og er en "must list" for moderne steriliseringsrum.

Gensidig backup
Atom-serien er en pålidelig backup til det uventede behov for sterilisering. Autollaven i 10L Atom-serien har næsten samme steriliseringskapacitet som en konventionel rundkammer 18L autoklave. I en nødsituation kan han overtage alt steriliseringsarbejde, f.eks. I tilfælde af funktionsfejl i en konventionel sterilisator og sikre en jævn drift i det medicinske anlæg.

Meget enkelt

Innovativ jog dial-knap

Nyskabende design, dreje og klikke i en. Drej for at vælge, klik for at bekræfte. Meget let selv med handsker. Automatisk dør Atom-serien har innovative automatiske døre, der åbnes med kun et tryk. Sikker og nem.

dame betjener lilli autoklave
touch panel på lille autoklave

Farvet LED-skærm

Den farvede LED-skærm viser real-time information om steriliseringscyklussen, temperaturen, trykket i kammeret og den forløbne tid.

Opbygget af specielle udvalgte dele af høj kvalitet.

Tysk vakuumpumpe

Tysk vakuumpumpe giver overlegen ydeevne - vakuumniveauet kan nås op til -0,92bar - og sikrer en hurtigere driftstid, tilstrækkelig tørring og højere steriliseringskvalitet.

Rustfrit stål IPC dampgenerator

100% lavet af rustfrit stål og meget korrosionsbestandigt. Det er designet til produktion af ren damp og beskytter instrumenterne. Ny struktur sikrer både effektivitet og dampkvalitet.

Italiensk industriel magnetventil

Mere pålidelig og holdbar - sammenlignet med produkter til almindelige forbrugere..

autoklave vist af dame

Specifikationer:

ModelA10BA50B
Størrelse ltr.5L10L
Kapacitet210mm (B) * 96mm (H) * 327mm (T)240mm (B) * 144 mm (H) * 336mm (T)
Mål445mm (B) * 175mm (H) * 625mm (T)485mm (B) * 330 mm (H) * 625mm (T)
Vægt37 kg54,2 kg
Mængde2,3 kg metalinstrumenter eller 0,75 kg tekstiler5kg metalinstrumenter eller 1,5kg tekstiler
Power2000w 220V / 50Hz eller 110V / 60Hz2800w 220V / 50Hz eller 110V / 60Hz
Bakkestørrelse190mm (B) * 23mm (H) * 300mm (T) (* 2)200mm (B) * 23mm (H) * 300mm (T) * (* 3)