Telefon: +45 2872 0160

Email: kundeservice@nordicdental.dk

Kurv

Nyheder Hatmed

Hatmed Autoklaver

små autoklaver på 5 l

De nye hurtige autoklaver - den nye generation B autoklave

Den nye generation af hurtig B-klasse autoklaver A10B / A50B

Atom-seriens autoklaver, er en ny generation af hurtige B-klasse autoklaver, der kommer med for-vakuum luftfjernelse" og "Vakuum tørring". Den opfylder EU klasse B standard og er det rigtige valg til hule instrumenter, og andre høj-infektions-risikobetegnede-instrumenter. Deisse revolutionerende B-klasse autoklaver udvider de anvendte områder med hurtig autoklavering til mere instrumenttype og mere kliniske anvendelser. Det har tages Hatmed Teamet 3 år at udvikle og designe disse nye hurtige autoklaver. 

Hurtige autoklaver

Som forventet er Atom-seriens autoklaver hurtigt ud over al fantasi. Alle steriliseringsprogrammer er inden for 12-15 minutter og inkluderer "Vacuum Air Removal" og "Vacuum Drying", der muliggør hurtig omsætning af instrumenter, især til håndstykker, scaler håndtag, implantat håndstykker og implantat værktøjer.

små autoklaver kun 10 l

Ikke kun hurtig men også med før-vakuum

Disse autoklaver med tre gange før-vakuum fjerner hurtigt den kolde luft inde i de hule instrumenter så håndstykker og scaler sikres jævn nedkøling. Dette sikrer ikke kun steriliserings kvaliteten gennem instrumenterne men forhindrer instrumentet tager skade ved ujævn varme.

Ikke kun "før-vakuum" men også effektiv tørring.

Ved vakuumtørring undgår man høj temperatur og oxisk miljø, der beskadiger instrumenter som ved konventionel varmluft tørring, og sikrer perfekt tørring for indpakket instrumenter.

Kvalitet.

Atom-seriens autoklaver opfylder EU B-klassestandarden, egnet til indpakket eller uindpakkede instrumenter, hul A og hule B typer instrumenter, implantatinstrumenter. Det er designet til medicinske institutioner som tandklinik, oftalmologi klinik og operationsrum, hvor autoklaver forventes at opfylde høje steriliseringsstandarder og hurtig cykeltid.

10 l autoklaver med åben dør

Innovativt rektangelformet kammer, lille størrelse stor kapacitet i disse autoklaver.

Autoklaver med lille størrelse og med stor kapacitet, det rektangelformede kammer giver ekstra plads til bakker i en brøkdel af størrelsen af ​​et rundt kammer. Det er især egnet til implantatinstrumenter og værktøjs-kasser, der kræver hurtig omsætning.

57% ekstra kapacitet i autoklaver med rektangel cylinder

Det nyskabende rektangelformede kammer udnytter sin plads fuldt ud, mens den konventionelle rundeformede modpart spilder 30% af kammerrummet. Autokaven 10L Atom-serien har næsten samme effektive steriliseringskapacitet som konventionel 18L rundkammerautoklav. Kapaciteten af ​​rektangelformet kammer svarer til 1,57 gange konventionelt rundt kammer med samme tværsnit.

autoklaver front med åben dør

Obligatorisk opstilling for steriliserings-rum: "Atom-serie + konventionel autoklave"

stor og lille autoklaver

Hurtig og stor kapacitet
Moderne steriliseringsrum kræver både hurtig cykeltid og stor kapacitet. Atom-serien tillader en høj hastighed, og den konventionelle autoklave har en større kapacitet. Kombinationen af ​​"Atom-serien + konventionel autoklave" kan ideelt set opfylde efterspørgslen hos moderne klinikker til sterilisering og er en "must list" for moderne steriliseringsrum.

Gensidig backup
Atom-serien er en pålidelig backup til det uventede behov for sterilisering. Autollaven i 10L Atom-serien har næsten samme steriliseringskapacitet som en konventionel rundkammer 18L autoklave. I en nødsituation kan han overtage alt steriliseringsarbejde, f.eks. I tilfælde af funktionsfejl i en konventionel sterilisator og sikre en jævn drift i det medicinske anlæg.

Meget enkelt

Innovativ jog dial-knap

Nyskabende design, dreje og klikke i en. Drej for at vælge, klik for at bekræfte. Meget let selv med handsker. Automatisk dør Atom-serien har innovative automatiske døre, der åbnes med kun et tryk. Sikker og nem.

dame betjener lilli autoklave
touch panel på lille autoklave

Farvet LED-skærm

Den farvede LED-skærm viser real-time information om steriliseringscyklussen, temperaturen, trykket i kammeret og den forløbne tid.

Opbygget af specielle udvalgte dele af høj kvalitet.

Tysk vakuumpumpe

Tysk vakuumpumpe giver overlegen ydeevne - vakuumniveauet kan nås op til -0,92bar - og sikrer en hurtigere driftstid, tilstrækkelig tørring og højere steriliseringskvalitet.

Rustfrit stål IPC dampgenerator

100% lavet af rustfrit stål og meget korrosionsbestandigt. Det er designet til produktion af ren damp og beskytter instrumenterne. Ny struktur sikrer både effektivitet og dampkvalitet.

Italiensk industriel magnetventil

Mere pålidelig og holdbar - sammenlignet med produkter til almindelige forbrugere..

autoklave vist af dame

Specifikationer:

ModelA10BA50B
Størrelse ltr.5L10L
Kapacitet210mm (B) * 96mm (H) * 327mm (T)240mm (B) * 144 mm (H) * 336mm (T)
Mål445mm (B) * 175mm (H) * 625mm (T)485mm (B) * 330 mm (H) * 625mm (T)
Vægt37 kg54,2 kg
Mængde2,3 kg metalinstrumenter eller 0,75 kg tekstiler5kg metalinstrumenter eller 1,5kg tekstiler
Power2000w 220V / 50Hz eller 110V / 60Hz2800w 220V / 50Hz eller 110V / 60Hz
Bakkestørrelse190mm (B) * 23mm (H) * 300mm (T) (* 2)200mm (B) * 23mm (H) * 300mm (T) * (* 3)
Vandkølet autoklaver med stålkabinet

Autoklaver fra Hatmed med vandkøling

Vandkøleserien, højkvalitets sterilisering og kontinuerlig høj effektivitet

Model Q52B / Q72B

Hatmed autoklaver er en af ​​de få producenter i verden der tilbyder vandkølet autoklaver. Udstyret med en tysk vand O-ring vakuumpumpe, hvorved et vakuumniveau op til -0,96 bar kan opnås. Med overlegen sugeevne og hurtig varmeudtagning er Water Cooling Serien" det rigtige valg til 24/7 timers højtydende sterilisering.

Super hurtige autoklaver

Hurtig sterilisering

Hurtigere end luftkøleserien sikrer en hurtig steriliserings cyklus af instrumenter.

Autoklaver der kan køre 24/ 7  timer kontinuerlig sterilisering.

Avanceret design garanterer non-stop sterilisering. Man behøver ikke at vente mellem cyklusser. Alle dele er optimeret til 24/ 7 timers drift.

Autoklaver der beskyttelse af følsomme instrumenter.

Nøjagtig temperatur og trykregulering i hele kammeret sikrer, at instrumenterne opvarmes jævnt fra indersiden ud, hvilket forlænger levetiden for håndstykker, ultralyds-skalere og andre delikate instrumenter. Og det giver ejeren en økonomisk værdi.

One-touch-skærm

Farve berørings-skærmen viser realtidsinformationen i steriliserings-cyklussen, herunder information om temperaturen, trykket i kammeret og den forløbne tid.

Enkel betjening

Destilleret vand leveres automatisk fra eksterne vandtanke eller vandanlæg til disse autoklaver. Efter hver cyklus drænes spildevand fra kammeret og rørene. Til rengøring af vandtanken eller afløb af spildevandet er der ikke længere behov for yderligere vedligeholdelse.

vandkølet autoklave med åben dør

Opbygget af specielle udvalgte dele af høj kvalitet.

Tysk vakuumpumpe

Tysk vakuumpumpe giver overlegen ydeevne - vakuumniveauet kan opnås op til -0,92 bar - og sikrer en hurtigere driftstid, tilstrækkelig tørring og højere steriliserings-kvalitet.

Rustfrit stål IPC dampgenerator

100% lavet af rustfrit stål og meget korrosions bestandigt. Det er designet til produktion af ren damp og beskytter instrumenterne.
Ny struktur sikrer både effektivitet og dampkvalitet.

Italiensk industriel magnetventil

Mere pålidelig og holdbar - sammenlignet med produkter til almindelige forbrugere..

autoklave stålkabinet

Specifikationer:

ModelQ52BQ72B
Størrelse ltr.18L23L
SkærmMulti-Fabig LCD4.3 "berøringsskærmMulti-Fabig LCD4.3 "berøringsskærm
DørlåsElektrisk/ mekanik sikkerhedsdørElektrisk/ mekanik sikkerhedsdør
Mål460mm (B) * 450mm (H) * 560mm (T)460mm (B) * 450mm (H) * 680mm (T)
Kammermål∮253mm * 360mm∮253mm * 460mm
Vægt54 kg57 kg
Strømforsyning220V / 50HZ / 2500W220V / 50HZ / 2500W
DatainterfaceUSB / RS232USB / RS232
PrinterEkstern printer (på forespørgsel)Ekstern printer (på forespørgsel)
Bakkestørrelse3 niveauer bakke (5 niveauer bakke også tilgængelig)3 niveauer bakke (5 niveauer bakke også tilgængelig)
Vakuumniveau-0.96bar-0.96bar
Resterende fugtighed<0,1%<0,1%
Store B autoklaver fra tyske Hatmed 46-55L

Autoklaver i vandkøleserien med stor kapacitet

Q82B / Q92B

Ved at udvide steriliseringskapaciteten baseret på konventionelle autoklaver kan en 46 L´s autoklave indeholde op til 16,7 kg metalinstrumenter.  Det er 330% mere kapacitet end de små 18 L´s autoklaver. Den er ideel til klinikker med læger/ tandlæger eller travle klinikker, operationsstuer og små hospitaler

Egenskaber og fordele

Autoklaver større og hurtigere 

Disse store autoklaver der har en ledende vandkøleteknologi ikke kun større kapacitet, men opretholder også en høj steriliserings-hastighed.

Høj sterilitet  og sikkerhedsniveau

Med en tysk vand O-rings vakuumpumpe af mærket "Thomas" , kan disse autoklaver opnå et vakuumniveau ned til -0.96 bar. Det betyder at alle autoklaver kan passere den krævende helix test. Disse autoklaver med stor kapacitet fungerer hurtigere og garanterer en høj grad af sterilitet-sikring selv med stor belastning.

Ekstrem tørhed ved fuld belastning

Den nye generation af autoklaver med den nye varmeteknologi sikrer ikke kun tørhed i autoklaverne ved større kapacitet, men også en betydelig reduktion i tørretiden. Det sikrer tilstrækkelig tørhed med korrekt forberedelse af den fulde belastning af de emballerede instrumenter eller bomuldstekstiler.

Sikker og nem at bruge

Automatisk dør:
Alle Hatmed autoklaver seriens store kendetegn er kendetegnet ved de innovative automatiske døre, som kan åbnes med et enkelt tryk og dermed  giver mulighed for sikker og nem betjening.

Ekstra stor LCD-berøringsskærm:
Hatmed autoklaver har en farve LCD berørings-skærm der viser real-time information om steriliserings-cyklussen, herunder oplysninger om autoklavens  temperatur, kammertryk og forløbet tid.

Multi-beskyttelse, sikker og pålidelig

  1. Mekanisk temperaturkontakt: Hatmed autoklavr afbrydes automatisk ved for høj temperatur. 
  2. Intelligent temperaturregulering: Hvis autoklavens temperatur er for høj, stopper dampgeneratoren opvarmningen. Både sikkerhed og  dampkvalitet garanteres. 
  3. Sikkerhedsventiler: Autoklaven har dobbelt sikkerhedsventiler til dampgeneratoren og steriliseringskammeret. 
  4. Mekanisk nød-dørkontakt: Der er en nøddørkontakt på bagsiden af autoklaven, nem betjening for at åbne døren, når det er nødvendigt.

Store Autoklaver fra Hatmed med børstet stålkabinet

Importerede dele

Tysk vand O-ring vakuumpumpe

Autoklavens tyske vand O-rings pumpe giver overlegen ydelse - vakuumniveau op til -0,96 bar og sikrer høj hastighed, steriliserings-kvalitet og er optimeret til 24/ 7 timers drift.

IPC dampgenerator lavet af rustfrit stål

Autoklaven er lavet af 100% rustfrit stål og stærkt korrosions-bestandigt. Det er designet til produktion af ren damp og beskyttelse af instrumenter. Det nye design sikrer både effektivitet og dampkvalitet.

Italiensk industriel magnetventil


Mere pålidelig og holdbar - sammenlignet med produkter til almindelige forbrugere.

Store autoklaver på 55 L  med børstet stålkabinet

Specifikationer:

ModelQ82BQ92B
Størrelse ltr.46L55L
SkærmFarvet LCD 5,6-tommers berøringsskærmFarvet LCD 5,6-tommers berøringsskærm
DørlåsElektrisk/ mekanisk sikkerhedsdørElektrisk/ mekanisk sikkerhedsdør
Mål583mm (B) * 480mm (H) * 920 (T)583mm (B) * 480mm (H) * 1020mm (T)
Kammermål∮319mm * 611mm∮319mm * 711mm
Vægt112,2 kg119,8 kg
Strømforsyning220V / 50HZ / 4600W220V / 50HZ / 4600W
DatainterfaceUSB / RS232USB / RS232
PrinterEkstern printer (forespørgsel)Ekstern printer (forespørgsel)
Vakuumniveau-0.96bar-0.96bar
Resterende fugtighed<0,1%<0,1%
Autoklaver med stålkabinet fra Hatmed

Autoklave i Luftkøleserien

Q50B / Q70B / Q51B / Q71B

Udstyret med en tysk vakuumpumpe, hvorved et vakuumniveau op til -0,92 bar kan opnås. En autoklave fra HäTmed der er med luftkøling har en grundig sterilisering og kan passere enhver krævende helix test. Præcis temperatur og trykregulering i hele kammeret beskytter følsomme instrumenter i autoklave-kammeret; Høj standard og produktions proces, robust og holdbar; Denne autoklave har optimale funktioner og opfylder forskellige steriliserings-krav - det bedste og mest overkommelige valg til tandklinikker.

Hurtig autoklave

Denne autoklave er det bedste valg til mindre klinikker.

Autoklave af Internationale dele af høj kvalitet

Luftkøle serien er udstyret med udvalgte dele fra hele verden, vakuumpumpe og temperaturføler i denne autoklave er fra Tyskland, magnetventilen fra Italien, o.s.v.. Disse dele sikre den bedste ydeevne og hurtig cyklus af instrumenter og opfylde alle kravene til en travl klinik.

Autoklave med Ekstrem tørring

I luftkøleserien producerer den mættede damp med en maksimal vanddamp. Dette sikrer gennemtrængning af den fulde belastning og muliggør derfor optimal tørring selv til indlæsning af bomuldstekstiler.

Autoklave 23L hvid

Autoklave med høj sterilitets sikkerhedsniveau

Den tyske vakuumpumpe i denne autoklave giver et vakuumniveau op til -0,92 bar. Autoklaven med luftkøling af HaTmed suge luft ud af de hule instrumenter eller de porøse ladninger og fylde dem med mættet damp, hvorved en effektiv sterilisering er sikret og risiko for infektion undgås.

Patenteret dampgenerator

Det patenterede design er karakteriseret ved produktion af mættet damp på ingen tid. 100% rustfrit stål garanterer pålidelighed ved at forhindre rust og korrosion, der forårsager tilstopning og funktionsfejl.

Dame bethener en autoklave

Udvendigt kabinet af rustfrit stål (kun Q71B / Q51B)

Q71B & Q51B er af rustfrit stål er fri for korrosion og bakterier. Det er let at rengøre og forbliver selv efter langvarig brug.

B autoklave børstet  stål

Specifikationer:

ModelQ50BQ51BQ70BQ71B
Størrelse ltr.18L23L18L23L
SkærmLCD flydende krystallerLCD flydende krystallerLCD flydende krystallerLCD flydende krystaller
DørlåsElektrisk/ mekanisk sikkerhedsdørElektrisk/ mekanisk sikkerhedsdørElektrisk/ mekanisk sikkerhedsdørElektrisk/ mekanisk sikkerhedsdør
Mål450mm (B) * 470mm (H) * 560mm (T)450mm (B) * 470mm (H) * 560mm (T)450mm (B) * 470mm (H) * 680mm (T)450mm (B) * 470mm (H) * 680mm (T)
Kammermål∮253mm * 360mm∮253mm * 360mm∮253mm * 460mm∮253mm * 460mm
Vægt60 kg60 kg65 kg65 kg
Strømforsyning220V / 50HZ / 2500W220V / 50HZ / 2500W220V / 50HZ / 2500W220V / 50HZ / 2500W
DatainterfaceUSB / RS232USB / RS232USB / RS232USB / RS232
PrinterIndbygget / ekstern printer (på forespørgsel)Indbygget / ekstern printer (på forespørgsel)Indbygget / ekstern printer (på forespørgsel)Indbygget / ekstern printer (på forespørgsel)
Bakkker3 niveauer bakke (5 niveauer bakke også tilgængelig)3 niveauer bakke (5 niveauer bakke også tilgængelig)3 niveauer bakke (5 niveauer bakke også tilgængelig)3 niveauer bakke (5 niveauer bakke også tilgængelig)

Super lækker rullebord

Flere forskellige typer bakker

Gummihjul med lås

logo nordic dental

Værkevadsvej 46 B
4100 Kværkeby
Ringsted
Danmark

CVR: DK-39286904
Email: info@nordicdental.dk

Telefon: +45 2872 0160