Q71B Hatmed B Autoklave Stål 23 l Q71B_Steel_63

5 5 1 Product
39.900,00 DKK Vægt: 65 kg
Bredde: 450 mm
Længde: 680 mm
Højde: 470 mm

Hatmed Printer

Ikke på lager

B-Autoklave 

Luftkøleserie med stålkabinet.  

Udstyret er med en tysk vakuumpumpe, hvorved et vakuumniveau op til -0,92 bar kan opnås. Autoklaverne med luftkøling fra HäTmed har en grundig sterilisering og kan passere en krævende Helix test. Præcis temperatur og trykregulering i hele kammeret beskytter følsomme instrumenter. Den har høj standard produktion proces og er  robust og holdbar. Optimale funktioner opfylder forskellige steriliserings-krav - det bedste og mest overkommelige valg til tandklinikker.

Importerede dele og høj kvalitet
Autoklaven "luftkøle serien" er udstyret med udvalgte dele fra hele verden, vakuumpumpe og temperaturføler fra Tyskland, magnetventilen fra Italien, osv. Disse dele sikre den bedste ydeevne og hurtig cyklus af instrumenter og opfylde kravene i en travl klinik.


Ekstrem tørring
Autoklaver i luftkøleserien producerer den mættede damp med en maksimal vanddamp. Dette sikre en  gennemtrængning  selv ved den fulde belastning og muliggør derfor optimal tørring. 

Høj sterilitet sikkerhedsniveau
Drives af en tysk vakuumpumpe, som giver et vakuumniveau op til -0,92 bar. Autoklaven med luftkøling af HäTmed suge luft ud af de hule instrumenter eller de porøse ladninger og fylde dem med mættet damp, hvorved en effektiv sterilisering er sikret og risiko for infektion undgås.

Patenteret dampgenerator
Det patenterede design er karakteriseret ved produktion af mættet damp på ingen tid. 100% rustfrit stål garanterer stor driftsikkerhed ved at forhindre rust og korrosion, der forårsager tilstopning og fejlfunktion.

Udvendigt hus i rustfrit stål (kun Q71B / Q51B)
Kabinettet er af rustfrit stål og den er derfor er fri for korrosion og bakterier.
Den er let at rengøre.

ModelQ71B Børstet stål
Størrelse23L
SkærmLCD flydende krystaller
DørlåsElektrisk/ mekanisk sikkerhedsdør
Mål3450mm (B) * 470mm (H) * 680mm (T)
Kammermål∮253mm * 460mm
Vægt65 kg
Strømforsyning220V / 50HZ / 2500W
DatainterfaceUSB / RS232
PrinterIndbygget / ekstern printer (på forespørgsel)
Bakkker3 niveauer bakke (5 niveauer bakke også tilgængelig)
Copyright © {2022} Nordic Dental