Bien Air MCX LED Kulløs micro-motor 1600751-001

4.8 5 5 Product
9.772,00 DKK

+

Bien Air - MCX LED - DEN MINDSTE I SERIEN

Bien Air MCX LED er den mindste mikromotor af alle. Mikromotoren er 40% kortere og 33% lettere. Den har justerbart LED-lys integreret og er den mindste Bien Air nogensinde har designet. Hvis man bruger Bien Air  mikro - seriens håndstykker på mikromotoren er dette instrument mindre end en turbine og dette garantere en uovertruffen ydeevne samt præcis tandbehandling. Med Bien MCX og mikro - serien har du en kæmpe fordel af godt greb og balance hvilket garantere stor kontrol og mindre træthed i hænder, arme og skuldre i slutningen af dagen.
Den kulløse mikro - motor har en præcis og konstant kraft med Smart Logic - kontrol. 
Den har engangssmurte lejer og motoren kræver minimal af vedligeholdelse.


Varenummer: MCX LED - 1600751-001
MCX uden lys: 1600780-001 


Levering ved lagerbeholdning:
ca. 4-5 arbejdsdage 

Den lille og smarte mikromotor fra Bien Air

Bien Air MCX LED kulløs mikromotor

Hvordan fungerer den?
Som alle andre mikromotorer har kulløse motore en rotor og en stator. Rotoren består af en permanent magnet og spolerne er monteret statoren.

Hvordan fungerer den?

Bien Air - En ny dimension af kulløs teknologi

Større kraft og mere drejningsmoment

Bien Air er kendt for at have mikromotoren med den  høje effekt og det konstante drejningsmoment..

Nøjagtig kommando

Smart Logic TM er en elektronisk styring, der giver Bien Air mikromotoren en trinløs  og vibrationsfri rotation der sørger for den mest omhyggelige og præcise udførelse af tandarbejde. 

Kompakt og let

Denne Bien Air mikromotor er designet så den er betydelig kortere og lettere end de almindelige mikromotorer. Dette giver et rigtig godt greb om motoren så der er en bedre balance i hånden som samtidig minsker træthed.

Vedligeholdelsesfri

Med rotoren og en permanent magnet og uden kul er der minimal af slid-dele. Bien Airs kuglelejer er smurt en gang for alle. Mikromotoren er konstruetet til gentagende gange af steriliseringscyklusser. Denne konstruktion er gjort efter de strengeste hygiejnestandarder.

Økonomisk

Grundet den minimale indhold af sliddele og selvsmørende kuglelejer er der selvsagt ingen vedligeholdelsesudgifter ud over gummiringe til tilslutning af håndstykker. 

Garanti

Der ydes 3 års garanti, men garantien kan udvides med PlanCare garantiprogram.
Se mere her.

Hvordan fungerer den?

Bien Air - MIKRO - SERIE - NY DEMENSION

Den nye generation af Mikro - Serie modeller fra Bien air = innovation med kompakt design. Det resultere i manøvredygtighed og forbedret kraqft. Instrumenterne er op til 30% kortere og 23% lettere end andre mærker af samme type. Det giver optimal arbejdskomfort med betydelig mindre belastning af hånd, arm og skuldre.

STØJNIVEAUER PÅ BIEN AIR MIKRO - SERIE ER REDUCERET OG DER ER MINDRE VIBRATIONER

Med et betydeligt lavere støjniveau minsker man patientens angst og ubehag og det giver tandlægen ro til at arbejde mere effektivt.

Producent URL: https://dental.bienair.com/en/products/micromotors-motor-controllers/micromotors/brushless/mcx-led.html
Copyright © {2022} Nordic Dental