Bien Air MX2 LED Kulløs micro-motor 1600677-001

5 5 3 Product
10.805,00 DKK

Bien Air - MX2 LED - Lille og Fix

Denne lille mikro-motor har en fantastisk balance og komfort. Mikromotoren er meget driftsikker med meget stabil effekt samt præcis kontrol af hastighed, drejningsmoment og vending af rotationsretning. Med Smart - Logic elektronisk kontrol er mikromotoren meget stabil og kraftfuld selv ved lave hastigheder som (100 omdr./ min).
Dette betyder at man i princippet kun behøver 2 instrumenter for at kunne udføre alle former for operationer. Bien Air MX2 er den absolute førerende mikromotor til endodonti.


Varenummer: MX2 LED - 1600677-001


Levering ved lagerbeholdning:
ca. 4-5 arbejdsdage 

Den lille og smarte mikromotor fra Bien Air

Bien Air MX2 LED kulløs mikromotor

Hvordan fungerer den?
Som alle andre mikromotorer har kulløse motore en rotor og en stator. Rotoren består af en permanent magnet og spolerne er monteret statoren.

Hvordan fungerer den?

Bien Air - En ny dimension af kulløs teknologi

Større kraft og mere drejningsmoment

Bien Air er kendt for at have mikromotoren med den  høje effekt og det konstante drejningsmoment..

Nøjagtig kommando

Smart Logic TM er en elektronisk styring, der giver Bien Air mikromotoren en trinløs  og vibrationsfri rotation der sørger for den mest omhyggelige og præcise udførelse af tandarbejde. 

Kompakt og let

Denne Bien Air mikromotor er designet så den er betydelig kortere og lettere end de almindelige mikromotorer. Dette giver et rigtig godt greb om motoren så der er en bedre balance i hånden som samtidig minsker træthed.

Vedligeholdelsesfri

Med rotoren og en permanent magnet og uden kul er der minimal af slid-dele. Bien Airs kuglelejer er smurt en gang for alle. Mikromotoren er konstruetet til gentagende gange af steriliseringscyklusser. Denne konstruktion er gjort efter de strengeste hygiejnestandarder.

Økonomisk

Grundet den minimale indhold af sliddele og selvsmørende kuglelejer er der selvsagt ingen vedligeholdelsesudgifter ud over gummiringe til tilslutning af håndstykker. 

Garanti

Der ydes 3 års garanti, men garantien kan udvides med PlanCare garantiprogram.
Se mere her.

Hvordan fungerer den?

Bien Air - MIKRO - SERIE - NY DEMENSION

Den nye generation af Mikro - Serie modeller fra Bien air = innovation med kompakt design. Det resultere i manøvredygtighed og forbedret kraqft. Instrumenterne er op til 30% kortere og 23% lettere end andre mærker af samme type. Det giver optimal arbejdskomfort med betydelig mindre belastning af hånd, arm og skuldre.

STØJNIVEAUER PÅ BIEN AIR MIKRO - SERIE ER REDUCERET OG DER ER MINDRE VIBRATIONER

Med et betydeligt lavere støjniveau minsker man patientens angst og ubehag og det giver tandlægen ro til at arbejde mere effektivt.

Producent URL: https://dental.bienair.com/en/products/micromotors-motor-controllers/micromotors/brushless/mx2-led.html