Skip to main content
  • CJ Optik Dental mikroskop "basic".

Velkommen til CJ Optik Dental - Mikroskoper

Introvideo fra CJ Optik i Tyskland.

CJ Optik Dental-mikroskoper Exepto

Dental-Mikroskop CJ-Optik Exepto

Den mindste model i Flexion serien.

Flexion Exepto er den mest kompakte af alle Flexion-modeller. Forstørrelsen changer er udstyret med de tre mest almindeligt anvendte niveauer.


CJ Optik Dental-Mikroskop Basic

Dental-mikroskop CJ Optik Basic

Ideel til dentalbehandlinger på mikroskopi-begynderniveau . Semi APO-optik af høj kvalitet og LED-belysning til et godt oplyst behandlingssted. Det unikke MonoGlobe kobling system skaber en ergonomisk arbejdsstilling.


CJ Optik Dental-Mikroskop Advanced

CJ Optik Dental - Mikroskop/ Advanced

Modellen for avanceret tandmikroskopi. Med 5-trins fuldt apokromatisk forstørrelsesvælger. Med høj lystransmission, orange filter og punktmembran er Flexion Advanced er den effektive løsning for tandlæger verden over.


CJ Optik Dental-Mikroskop Advanced Sensor

CJ Optik Dental - Mikroskop/ AdvancedSensor

Ud over sin søstermodel har AdvancedSensor, den avancerede sensorenhed som starter foto eller videooptagelser med blot et fingertryk. Dette giver en endnu mere komfortabel arbejdsgang for tandlægen.


CJ Optik Twin Lite Dental Mikroskop Blue eller White

CJ Optik Twin Lite Dental - Mikroskop Blue/ White

Twin er topmodellen med de højeste krav til moderne tandpleje. Det dobbelte LED udstyr med fluorescens og det avancerede selektive filtersystem leverer en overlegen mikroskoperfaring. Dette er en lite udgave a Twin modellen.


CJ Optik Dental - Mikroskop Twin Blue/ White

CJ Optik Dental - Mikroskop Twin Blue/ White

Twin er topmodellen over alle for de højeste krav til moderne tandpleje. Det dobbelte LED udstyr med fluorescens og det avancerede selektive filtersystem leverer en overlegen mikroskoperfaring.